Είστε εδώ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Η πιο "κόκκινη" παρέα στην πόλη επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας. Η δράση "Santa Run Κομοτηνής", κορονοϊού επιτρέποντος, θα γεμίσει πάλι τους δρόμους της πόλης με Αγιοβασίληδες & Αγιοβασιλίνες!!!!

Μια διαδρομή αφιερωμένη στον εθελοντισμό και με στόχο την ενίσχυση του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία που βρίσκεται στην Αίγειρο, Δήμου Κομοτηνής.

Επειδή όμως Άη Βασίλης δίχως ξωτικά, δεν γίνεται, σας καλούμε να γίνετε ένας από τους δεκάδες εθελοντές-ξωτικά της ομάδας, που θα συνδράμουν τα μέγιστα στην επίτευξη του σκοπού μας.

Γραμματειακή υποστήριξη, συντονισμός των δρομέων «Άη Βασίληδων», συντονισμός των αθλητικών, και όχι μόνο, συλλόγων που θα συμμετάσχουν θα είναι μόλις κάποιες από τις αρμοδιότητες των «μαγικών» μας βοηθών.

Γίνε εθελοντής και απόδειξε πως τα ξωτικά δεν αποτελούν πλάσματα της μυθολογίας αλλά βρίσκονται τριγύρω μας, και προσφέρουν με ανιδιοτέλεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

 

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δράσης.